b

Inzicht in uw financile situatie
Ik maakuw financile situatie inzichtelijk. Hierdoor onstaat bij u een financieel bewustzijn en kunt u de juiste keuzes maken. Metmijn advies en het benutten van de verschillende (fiscale) voordelen resulteert dit vaak in een hoger netto besteedbaar inkomen. U houdt dan ruimte over om die dingen te doen, die voor ubelangrijk of leuk zijn.

Uw persoonlijke financin
Een gouden handdruk (ontslagvergoeding), een tegenvallend pensioen, echtscheiding, de aankoop van een eigen woningof een overlijden hebben vaakenorme gevolgen op uw financile positie. Bovendien neemt de overheid continue maatregelen die hierop van invloed zijn, zoals onlangs de AOW en de strengere regels voor hypotheken.


Objectief
Ik analyseeruw aanwezige financile producten engeef u aanbevelingen voor zinvolle alternatieven. Ik geef algemeen advies over financile producten. Voor een adviesover een specifiek product van een specifieke aanbieder zal ik u doorverwijzen naar een ofmeerdere vergelijkingswebsites of eenverzekeringsadviseur.Kortom: Een duidelijk financieel advies op maat. Ikzet mijvolledig in alleen voor w belangen.Ik ontvang op geen enkele wijze eenvergoeding, anders dan van u.

lees meer

 

   Postbus 76
   3200 AB  Spijkenisse
   Telefoon: (06) 34886202
   kvk 50930400
Contact

second