b
Financiële Planning

Inzicht in uw financiële situatie
Ik maak uw financiële situatie inzichtelijk. Hierdoor onstaat bij u een financieel bewustzijn en kunt u de juiste keuzes maken. Met mijn advies en het benutten van de verschillende (fiscale) voordelen resulteert dit vaak in een hoger netto besteedbaar inkomen. U houdt dan ruimte over om die dingen te doen, die voor u belangrijk of leuk zijn.

Uw persoonlijke financiën
Een gouden handdruk (ontslagvergoeding), een tegenvallend pensioen, echtscheiding,  de aankoop van een eigen woning of een overlijden hebben vaak enorme gevolgen op uw financiële positie. Bovendien neemt de overheid continue maatregelen die hierop van invloed zijn, zoals onlangs de AOW en de strengere regels voor hypotheken.

 
Objectief
Ik analyseer uw aanwezige financiële producten en geef u aanbevelingen voor zinvolle alternatieven. Ik geef algemeen advies over financiële producten. Voor een advies over een specifiek product van een specifieke aanbieder zal ik u doorverwijzen naar een of meerdere vergelijkingswebsites of een verzekeringsadviseur. Kortom: Een duidelijk financieel advies op maat. Ik zet mij volledig in alleen voor ùw belangen. Ik ontvang op geen enkele wijze een vergoeding, anders dan van u.        

lees meer

 

   Gevestigd in Spijkenisse
   Telefoon: (06) 34886202
   kvk 50930400
Contact

 

second