b
Eigen huis

Eigen huis en hypotheek
De aankoop van een eigen huis is een grote investering en heeft veel invloed op uw financiële situatie. Een financiële planning en een eigen woning zijn daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ondanks de beperktere maatregelen van de overheid zijn er fiscaal nog steeds voldoende mogelijkheden om de hypotheekrenteaftrek te benutten. In een persoonlijke financiële planning breng ik voor uw situatie de mogelijkheden in kaart. Hierbij houd ik onder andere rekening met uw leefomstandigheden, uw gewenste netto-inkomen, risico van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Daarnaast zijn uw wensen, doelstellingen, toekomstige uitgaven, toekomstige verlofperiodes, pensioenopbouw, nabestaandenpensioen en eventuele erfenissen of schenkingen van belang.

Al deze aspecten spelen een belangrijke rol in de keuze van de meest ideale financiering.

Ik geef in algemene zin advies over hypotheekvormen en mogelijkheden. Voor advies over een specifieke hypotheek bij een specifieke aanbieder, verwijs ik u door naar een hypotheekadviseur of naar een instelling, waar u zonder advies zelf een hypotheek kunt afsluiten.

  

 

   Gevestigd in Spijkenisse
   Telefoon: (06) 34886202
   kvk 50930400
Contact

 

second