b
Wilt u onderaan uw mening geven over uw ervaringen met mijn dienstverlening ? Uw mening kan andere mensen helpen bij hun beslissing om mij in te huren als financieel adviseur.
Rene heeft een aantal oude polissen uit de risicosfeer gehaald en dat geeft mij een rustig gevoel. Rene communiceert begrijpelijk en dat is ook wel fijn bij deze ingewikkelde materie.
Datum geplaatst: 24 Oct 2012Geplaatst door: M. Meelhuijsen
Rene heeft mij geadviseerd over mijn pensioenvoorziening. Ik ben overgestapt naar een andere dienstverlener, wat me € 10.000 meer oplevert. Dat is snel verdiend. Volgens Rene kunnen mensen veel geld besparen door jaarlijks hun financiele zaken onder de loep te nemen. Rene beveel ik van harte aan. Hij is een betrouwbaar persoon, onafhankelijk, integer, zorgvuldig en prettig in de omgang.
Datum geplaatst: 16 Sep 2012Geplaatst door: Catharina JacobLokatie: BodegravenWebsite: www.teamtalent.nl
Onlangs een bijeenkomst van Rene bijgewoond over de woekerpolis. In deze bijeenkomst is mij zeer duidelijk geworden dat je zo snel mogelijk van een dergelijke polis af moet komen. Dankzij de voorlichting van Rene is mij dat gelukt!Zit je ook met een woekerpolis: ga dan naar een van de voorlichtingsbijeenkomsten! Daar krijg je zeker geen spijt van!
Datum geplaatst: 13 Sep 2012Geplaatst door: Liesbeth EijkelboomLokatie: Reeuwijk
Maandag 20 Febr. heb ik de informatie bijeenkomst van Rene bezocht. Aan de Spieringstr 113, het "clubhuis" van de Open Coffee groep, werd door Rene duidelijk uiteengezet wat fin. gevolgen voor je kunnen zijn. Wat blijft er aan het einde van de rit over. Een ieder die niet geweest is heeft duidelijk wat gemist. Schuif het niet voor je uit, nu kun je de schade misschien beperken.
Datum geplaatst: 23 Feb 2012Geplaatst door: Rob van OelLokatie: Nederland
Ik kreeg van René tegen een schappelijk tarief een prima en helder advies. Dankzij dit advies ben ik binnenkort geheel woekerpolisvrij.
Datum geplaatst: 4 Feb 2012Geplaatst door: Okke GrootLokatie: Alphen aan den Rijn
Ik ben vooral opgelucht dat alle polissen eens goed zijn doorgelicht door een onafhankelijke deskundige. Het was niet alleen maar slecht nieuws! En waar het wel slecht was hebben we de stap genomen om te ontwoekeren. Ik vind het ook prettig dat ik je nu nog vragen kan stellen als ASR weer eens een onbegrijpelijke reactie stuurt! Bedankt!!
Datum geplaatst: 27 Jan 2012Geplaatst door: Karin van HofwegenLokatie: GoudaWebsite: www.optimaalgewicht.nl
De aanpak van Rene is professioneel, integer en conform de gemaakte afspraken. Dankzij hem is binnen de gestelde termijn de stamrecht bv naar volle tevredenheid opgezet. Hierbij is goed rekening gehouden met onze situatie en hebben wij de door ons gewenste flexibiliteit. Ik kan Rene daarom ook gerust aanbevelen.
Datum geplaatst: 19 Jan 2012Geplaatst door: Rolf van der MijeLokatie: Gouda
René heeft onze totale financiële situatie doorgelicht en alle scenario's berekend. Zijn werk heeft ons een waardevol inzicht gegeven in onze situatie, iets waar we erg blij mee zijn. Zijn integere en toegankelijke manier van communiceren, plus zijn duidelijke 'afspraak is afspraak'-houding heeft bij ons een zeer positieve indruk achtergelaten. We bevelen hem van harte aan!
Datum geplaatst: 15 Jan 2012Geplaatst door: Karen VisserLokatie: ReeuwijkWebsite: http://www.newbroom.nl

Geef uw mening

Naam
E-mail
Lokatie
Website
Opmerking
karakters over
Captcha
 

   Gevestigd in Spijkenisse
   Telefoon: (06) 34886202
   kvk 50930400
Contact

 

second